25 oktober 2009

heeej :)
länge sen jag skrev nu.
Jag har iallafall haft en sjukt bra helg. Fredagen blöd på lagfest hos weronkan hon hade gjort underbar mat och gjort sjukt fint. vi ska spela futsal DM vi kommer vinna :D:D

igår var en underbardag det börjades med att titta på råby-rönnby sen vidare för att se rönnby forsby i resverv serienkul med lite innebandy sen var ju linns lilla syster Wilma med hon är BÄST...
på kvällen hade jag och min otroligt söta pojke bestämt oss för att gå på bio och äta jensens med så i sita sekund ringde roffe och sa att vi skulle med på fest så vi tog med oss alle o svedd och drog till gidde hem till någon i råbysherrlag och förfestade lite. Efter lite förkrök åkte vi vidare till konrad för att träffa ellan och linn efter en imme på konrad blev marcus utkastad för sina små bus så gick vi och mötte roffe och gänget och drog in på silk .. jag hade en snooooor kul kväll<3

idag hade vi match mot forsby vi vann med 5-2 vi är bäst!


puss<3

20 oktober 2009

tjjena
idag har jag handlat med mor och käkat max med henne mysigt haha sen började jag jobba kl 14 och jobbar fortfarande men det är en lugn kväl så det är satans skönt efter jobbet blir det hem och slagga framför andra avenyn för imorgon börjar jag 6:45 herre skjut mig ! ! !

puss

19 oktober 2009

tjenare :)
nu sitter jag på mitt nya jobb eller arbetsplats kanske man säger eftersom jag inte bytt utan bara utökat. gick ju första introdagen i fredags och skulle gått idag med men det fanns inge folk så jag fick jobba istället haha men det har faktiskt gått jätte bra förutom en viss Ladie som tror på att vi strongt är där endast för att vi inte vet vad vi gör och inte vill vårda henne på ett bra sätt... * suck!

imorgon blir de bäckby 16-21 30 nice, lyckades även övertala chefen att jag sak få sluta 8 på torsdag så jag hinner träna nicenice.

på fredag är det lagfest förhoppningsvis härligthärligt länge sen man träffade fotbollstjejorna nu.

puss hej leverpatej och ett stort tack tillmrSVed som ladddar Oth till mig ;D

18 oktober 2009

superhelg!

tjenare
jag har haft en as skön helg tack vare all underbara vänner och familj.
Fredagen spenderades på indroduktion på min nya arbetslats råby hemtjänst till kl 14 sen vidare hem till dennis som fyllde 18 hade kul som tusan sen kom pappa och körde mig dennis jocke och crille till krogen där vi träffa massa folk mina bästingar ellan och linn:) men också Löved och Emmis jag hade sjukt kul - lägger in lite bilder sen när jag är hemma eftersom jag sitter på jobbet nu hehe.

lördagen bjöd på lite innebandy eller ja om man kan kalla VIb u herrars spel för innebandy så haha men jag linn och ellan drog iallafall till västerås hallen för att kolla på VIB u - Råby bk självklart vann råby med 15-6 eftersom vib inte är dom bästa tyvärr:P där träffade vi fam.Palm och Emil så dom hängde på oss efter för att titta på marcus match mot forsby i k borg som dom vann med 10-4 härligthärligt. Direkt efter matchen åkte jag till pappas jobb och bytte kylare på nya bilen sen direkt vidare hem till madde och glo på film och käka KEBAB <3 sen vidare till stan och hämta braggge (:

nu ska jag jobba vidare - Pusss<3<3

14 oktober 2009

tjenixen
snart ska jag och la familia åka till mormor och mofar och hälsa på kan ju vara trevligt vi ska ta med mina goda bullar också haha. Sen blir det träning och först hämta VIPemmaenvall och johanna (:

tidigare idag hjälpte jag marcus mamma att söka jobb och skriva cv det blir sjukt bra haha. igår var jag och marcus på stan jag skulle bara köpa en bh men kom hem med örhängen, vinterjacka, en tröja, en fest klänning SOM INTE ÄR EN SVART TUBTOPP (y), trosor BH och en mössa hahah jag är nöjd (: nu måste jag bara köpa nya löpardojjor eftersom jag är slarvig och har tappat en sko :/
aaah ÅÅÅ vi som skulle haft match på fredag den vart niställd :( fast iof så kan jag ju fira dennis då haha :)

Grattttttttttiiiiiiiis Roffe <3

ha en jäkla nice dag ;)

13 oktober 2009


nu har jag fixat lite med bloggen det vart fint. snart ska jag ner på stan med hänkipänki jag ska köpa en ny bh för min bästa börjar bli sämst så jag behöver en ny sen ska vi käka lite också marcus vill äta spicy och jag fattar inte varför för det gjorde muppen igår med jimboo jag vill äta på sigma cafet där får man blanda sin egen sallad mumsmums hahah.
ikväll ska jag kolla på marcus träning eftersom jag inte har något liv nerå men jag får plugg ro där eftersom det inte är någon som stör så då blir de religionb och matte c för hela slanten .

nu är phuffen för alltid borta :'(


imorgon är det äntligen träning som jag har längtat! !
jag funderar på att börja boxas igen sen funderar jag också på att byta lag i fotbollen men det är bara funderingar än så länge iaf vi får se hur många som fortsätter (:

nu blir kaffe och bulle sen stan (:

puss och ajg saknar min fina farfar Olle <3

12 oktober 2009

ooh länge sen jag skrev nu :)
jag har iaf haft en as bra helg med massa innebandy och massa bil fixande. i lördags jobbade jag först 7 30-13 sen vidare till pappas garage och fixa med den nya bilen. sen kl 14:30 hade marcus match han gjorde 6 mål sjuukt bra ju jag ellan linn och bragge satt i sektet mycket mysigt. efter den matchen drog ci till pettersberg och st ilian för att kola på Vib PIF haha en riktigt bra match och nr 7 i pif var galen han tänkte kötta hela vib men lyckades bara till en liten del haha efteer den amtchen begav vi oss till marcus och såg den värdelösa matchen uuuuuh!!!!

Söndagen spendeades med jobb 730-11 sen garage fix 11-17 sen kolla på råby matchen 17-19 sen 19-20 privilige sen sova hahah

nu sitter jag på jobbet och fördriver tiden har rast i 40 min till :o
men iallafall är jag bajs nöjd med den nya bilen den är jätte röd och fin men jag saknar min älskling hoppas han får ett bra hem ;) så världen se upp för KMU 711 yeaaah.

och precis innan jobbet bakade jag bullar typ 60 stycken mums hahah jag tog med en påse till jobbet också hahah
ännu sämre min ena löp sko är helt borta buhu :'( får väl ta och köpa nya.

och det är att tilläggas att min syster är bäst i hela världen på att göra lasagne till och med bättre än spanska kocken antionio :)

nu ska jag in på fejjan och röja på farmen puss alla söta ;)

09 oktober 2009

nu på kvällen blev det innebandy med tjejorna och alle b matchen dög väl men det var inte så sjukt mycket drag direkt matchen slutade 3-5 till pixbo. efter matchen skjutsade vi limpan till vetterslund för hon skulle på förkrök sen gasade vi vidare hem. sen tog jag cykeln hem till marcus nu sitter vi och myser och ser på adam och eva.
Imorgon blir det jobb 7 30 - 13 swen vidare till pappas garage och fixa med bilen efter de ska jag se marcus reserv match mot sala brudarna skulle också med kulkulkul på kvällen ville marcus kika på svedds match och sen blir det danmark sverige hos määcki :)

ooops a daisy as hanky said ;)

puss och godnatt <3
nu har jag precis duschat skönt som fan var de .



Kvällen blir lugn idag eftersom jag jobbar imorgon. klockan 7 ska jag ta mig till västerås hallen med Linn och se VIB matchen roligt hennes pappa är ju lagledare annars hade vi nog inte tittat haha. Tänkte kanske klippa mig idag också men jag vet inte hur vet bara att det behövs:P

Kvällen igår var rolig jag och alleballe drog till sveddan vi spelade alfapet och jag VANN med 8 poäng och självklart hade alle "dåliga bokstäver" hahaha eller så var jag helt enkelt bättre ;) sen vid 2 på natten när marcus match började som vi egnentligen var där för att se så sov iaf jag och alle och efter ett tag somnade sved också och då tyckte inte marcus det var nå kul längre så vi åkte hem kl 4 haha..

08 oktober 2009

min dag har varit jätte bra! jag och marcus vaknade runt 12 halv ett så vi bestämde att det var ingen ide för frukost så vi åkte till Jensens och åt lunch det var som alltid trevligt och mysigt. Efter lunchen kollade vi på klubbor jag hitta en as bra men den var blå och jag ville inte ha en blå så jag köpte den inte. när jag kom hem från stan så kom Linn över vi tittade lite på youtube sen följde vi med Madde och ellan till erikslund på en promenad. när vi gick där i skogen började vi prata om studentkryssningen eftersom elin och linn tar studenten iår. Eftersom jag inte kunde boka kryssningen förra året eftersom vi inte visste när vi skulle till ghana såå vart jag sjukt peppad åpå att hänga med så jag och ellan bestämde att ta en hytt men så frågade vi natta och hon ville också hänga på så då drog vi med marcus också :) KULKULKUL... eftersomdet fanns få platser kvar så drog vi till gidde och fixade med biljetterna med några ytterst skumma typer:P


nu kom alle så vi ska dra till sved :D HÖRS<3

07 oktober 2009

Igår blev en sen kväll somande väl runt 4 skulle jag gissa jag kolla de på film med marcus och eftersom jag inte skulle jobba idag så kunde man ju vara uppe länge men inte då plikten kallade och det blev att flyga upp ur sängen och jobba 8-16 jag som skullle åkt till farmor :(

Nu ska jag äta mat mamma har gjort egna köttfärsbiffar det ska nog bli gott sen är det träning

uppdaterar sen <3

06 oktober 2009


tjoflöjt
min söta syster såg min match igår<3

Dagen har precis spenderats klart på jobbet hade en helt okej arbetsdag.
gårdagen bjöd på förlust med 6-5 fan!!! saken gjorde de ju inte bättre när vi 20.00 gör 6-6 och får det bortdömt :@ nedrans domare. men vi är iallafall så sjukt grymma, inge snack om saken.
Nu kom precis en mimer gubbe och ska fixa våran dusch härligt för jag tänkte nämligen ta en dusch om en stund. Ikväll bär de av till marcus träning han behöver ju skjus eftersom han inte har ett eget körkort efter hans träning tänker jag ta med honom till västeråshallens parkering så ska jag lära honom lite mohahha..

Imorgon är jag ledig igen tjoheej men jobbar i helgen iställt. men iallafall så ska jag och pappa åka till farmor och fika då det ska bli kul länge sen nu.

hörs sen nu tänkte jag kolla på riverside det ska tydligen vara skit bra enligt natta så vi får väl se ;)


pusss <3

05 oktober 2009

Linn ringde för 45 min sen då åkte hon från arlanda så hon är ju hemma om en halvtimme ungefär x) ÄNTLIGEN !

Min och marcus badminton stund vart sjukt lyckad jag förlorade ju ofc men jag vann iaf 3 set av rätt många men det var iaf bra haha sen drog jag hem till honom och sjöng lips mohhaha stackars marcus mamma som var tvungen att höra mig haha.
nu har jag precis käka mat löfbiff och potatis as god sås och grönisar mums as hell.
nu dricker jag mitt kaffe ur min favorit mugg med frostis tigern på mohahha.

nu ska jag strax träffa limpan sen är det bara tagga för match sala-råby ;)

puss
Idag kommer min bästabästa linn hem kl13:35 landar hennes plan tror jag enligt arlanda iaf haha. ska bli sjukt kul att hon är hemma!!

bokade nyss badminton tid för mig och määcki kl12 (: så nu blir det frukost sen iväg mot bellevue tjoohoo :D

vi hörs senare
<3 kärlek<3

04 oktober 2009


OOOOOH INTE ENS 24 h kvar <3<3<3<3
tjenis

nu har jag precis kommit hem från Madde, vi tittade först på film och sen på PRIVILIGED tjoohoo också fick hon sin present hon vart glad tur haha. Innan jag drog till madde var jag i rocklunda spåret jag sprang 5km för att känna hur foten och knät känns och det är inte stabilt :( fyfan om man bara kunde vara hel till 100% men det har jag iof inte varit sen jag var 12 år och det är ju ett tag sen så man blir väl van efter 5an tog jag en rejäl stretch för att vara på topp imorgon!

nu ska jag kika på film och äta chips med dip underbart!!! sen kommer marcus hit efter aik matchen ofc.
och CHELSEA vann idag kulkulkul (:

pussss-v-

sjukt bra gårdag

Grattis till min biologiska pappa Raffe som fyller år idag :D GRATTIS<3

lite bilder från gårdagen :) dock sjukt dåliga eftersom dom är från min sjukt dåliga mobil ;)






Igår hade jag fan grymt roligt! Började bra med en vinst mot kfum Örebro och mamma ellan och madde var och titta och det var bäst av allt. så nu leder vi serien och detär ju inget att klaga på. Efter min match stack jag till västerås hallen för att kolla Rönnby VIB i JA med mackan men efter bara 20 min ringer pappa och frågar om jag ska se min nya bil så vi rusade iväg för att glo på skönheten i regnet TACK PAPPA!
Efter bil tittandet skjusade jag hem marcus så han fick göra iordning sig till gochas fest själv drog jag hem och la mig i ett sjukt härligt bad sen fsest fixade jag mig och drog med ellan till madde och ja precis duktiga elin och carro glömde maddes present så hon får den idag istället. väl hos madde fick vi underbar tacos sjukt gott tack madde. Efter de drog jag vidare till gocha runt 8 eller så. När jag kom möttes man av gochas underbara mamma hon hade gjort all mat och allt själv hon är så grym! det var sjukt med folk hos gocha så när jag kom och till slut hittade marcus efter att jag gått ern drink kurs med robert tänkte jag neej men gud är det bara släktingar haha men nerå på nedre våningen var det mycket folk fast bara ett par som man kännde igen Tobbe alex och degen men jag hade grymt roligt iallafall. Alex bjöd på en rasberry shot och stolt som jag var tog jag ju den och trodde att det var bra men icke jag hade den där shot mannen efter mig ett bra tag och det var inte bra för det vart inte bara en "shut" som mackan säger hahhah... Den fanns en söt pojke där också som spelade trombon* stavning? han var skit grym och spelade flinta och killing me softly för gocha.. roligaste festen jag varit på iaf Tack gocha (:

jag och hjäratat grog vid halv 11 för vi skullle vidare mot konrad med sved elin madde och bragman. efter många om och men hamnade vi på konrad lite folk men jag hade ändå rolgt träffade sofs och strömmen och ja simmaren hahah Tack alla för en grym kväll :)

nu sitter jag och ska strax ta en löp runda niiice måste få lite krämpor att släppa innan matchen imorgon ;)
puss<3

03 oktober 2009


Min nya biiiiiiiiiiiil som jag fick idag x) den röda är min nya en caraina-97 och den silvirga är min kärkära Phuffen :( RIP

nu fönar jag håret och funderar på hur jag ska ha de platt eller lockigt:P? tror det blir lockigt efter vad vädret visar :P Mamma kom precis hem med godis INTE bra för jag är hungrig som en varg men försöker spara mig till maddes tacos<3

Nu ska jag prova kläder - BTW vinst idag.!!!! 6-3 sköönt vi ligger i topp!!

PUSSS

tjenare kom nyss hem från marcus soiv där i natt eller ja sov är väl att ta i. Gårkvällen bjöd på en otroligt rolig film kväll med ellan och madde vi såg Idol och Jen film som var både rolig och sorlig (: Tack för en kukl kväll brudar. EFter filmtittandet gick jag i det is kalla vädret tillsammans med alla isbjörnar och älvor som linn hade sagt hem till mackan. Väl där möttes man av över taggade meldelålders människor som bara skulle spela Buzz så jag spåelade en gång och krossade alla, då vart dom lite upprörda och tyckte inte en junior skulle vinna så vi körde en gång till och jag krossade igen sen tvinga dom mig att spela en gång till men då vann marcus och eftersom haqn också var junior var dom vungna att spela igen och då vann jag igen SÅ KÄNN ER ÖVERKÖRDA! inte nog med de när det var slut spelat runt halv 3 skulle marcus se på nhl match på tv så jag rensade lite på min farm i farmville och då drog strömmen igång med sitt trollande han var faktiskt duktig haha men gud vad trött jag var!! så jag sov till halv 9 käkade frulle och sov vidare till halv 11.

Nu ska jag dricka Kaffe Sen ska jag iväg och krosssa örebro!! och mina fina flickor kommer och hejar <3 Efter de ska jag iväg och kolla på vib-rsk i JA. Ikväll blir det fest, ska först till madde och sen vidare till gocic och kanske uttgång efter de vem vet :)??

Pusssis

02 oktober 2009

tjenis
nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig ska till madde med elin och glo på film Mysigt :) Jag jobbade till17 sen drog jag och åt sen tog jag en dusch och nu sitter jag här! Idag fick jag låna marcus nya ipod på jobbet så nu är jag expert på den :D

Imorgon blir det till att lira match mot Örebro kulkul :) direkt efter de bär det av till bomben För att kolla JA derbyt VIB- Rönnby. så innebandy immorgon... Och FEST!

Puss<3

01 oktober 2009

nu har jag precis ätit upp min goda mat fy vilken kock jag var jag slängde på stekt ägg och räkor på en tekaka och fasen vad gott det var mamma och alex är ju på stan och käkar eftersom dom ska på rea kvällen på stan. Jag har redan varit på stan idag direkt efter jobbet åkte jag ner och mötte mackan han hade varit på arbetsförmedligen han är duktig<3 sen hade han klippt sig också så nu ser man ansiktet :D Jag köpte halsduk och vantar också mycket fina och sköna. Sen träffade jag ellan vi gick och köpte en present till Madde. Sen köpte vi varsitt örhänge ja, bara ett så vi delade :D

nu ska jag strax brassa iväg på innebandy träning ska bli sjukt kul kunde ju inte träna igår eftersom jag jobbade. så nhu ska jag ge järnet!



Puss och kram (:

fy det känn som något har dött :(




JAG KOMMER SAKNA DIG HJÄRTAT DU KOMMER ALLTID VARA BÄST INGEN KOMMER ERSÄTTA DIG<3 :')

PHUFFEN

JAG KOMMER SAKNA DIG TACK FÖR VÅR TID TILLSAMMANS DU KOMMER ALLTID VARA DEN BÄSTA SÅ MYCKET KÄRLEK SOM JAG GETT DIG OCH DU GETT MIG älskar dig<333