30 september 2009

nu sitter jag på jobbet ska strax följa med en tant till sjukan. tjohooo imorgon får jag följa med en gubbe till sjukan hur sköna arbetsdagar får man inte liksom :D

jag och mackan gjorde iaf världens godaste brunch med ägg, youghurt, bröd, frukt grönsaker och mycket mer MUMS! så nu är jag mätt det lär ju bli lite fika på sjukan också iväntan på att tanten ska bli klar tjoflöt vad bra jag mår! och jag har mina skönaste jeans på mig också för det är fan för kallt att ha arbetsbyxorna på sig så jag kör bara på den fina tröjan :) fan jag missar träningen idag och jag var verkligen taggad till 100000 men jobbar man så gör man men imorgon då jäklar ska jag träna wiiiho match på lördag kl 13:30 i råbyhallen

Ikväll ska jag hämta marcus på hans träning efter jobbet sen känner jag för att dra ut på en löprunda fy vad skönt det skulle vara!
Imorgon jobbar jag bara 8-14 känns ju skönt efter dom här tre maraton dagarna :)

Idag fyller ju som sagt madde 21 år grattis till henne hoppas hon får en sjukt bra dag för det förtjänar hon (;


pussss
ååh vaknade nyss hur skönt som helst att sova haha marcus sover fortfarande så jag ska strax väcka honom och dra med han ner och käka brunch eftersom jag börjar jobba 13 kommer jag intehinna äta både frukost och lunch. Idag ska jag följa med en av tanterna till sjukhuset hur skönt är inte de jag behöver bara sitta i cafet och pimpla kaffe i tre timmar och ja förstås åka taxi fram och tillbaka :)UNDERBART!

nu blir det brunch!!



PUSS
Määcki jag älskar dig<3
nu somnar jag snart jag som tänkte vara vaken ända tills marcus kommer men jag kan säga att så blir inte fallet haha. imorgon blir det jobb 13-21 30 både bra och dåligt jag misssar träningen men jag tjänar pengar så både bu och bä. Jag har precis tittat klart på andra avenyn det suger ju egentligen men man blir liksom fast precis som det var förrut när man såg skilda världar eller rederiet hehe :)

Imorse kom jag på att fasen jag måste köpa vantar halsduk och mössa!!!!! och det är snarast jag höll på att frysa ihjäl imorse när jag cyklade runt till mina kära tanter och gubbar så vantar är iallafall prio 1. Jag ska ju gå på stan på torsdag med marcus han ska till arbetsförmedligen sen ska jag och ellan köpa nå fint åt madde så då kan jag nog köpa ett par vantar och de då :D

Imorgon fyller madde 21 GRATTIS till henne<3>

nu ska jag krypa till kojs pallar inte vara uppe längre men jag har iaf sovmorgon till 13 imorgon (Y)

29 september 2009

Dagen har varit bra jag ska inte klaga jag jobbade till 17 åkte hem occh tog en kaffe sen vart jag lite hungrig så jag käkade kykling vingar som mamma hade gjort det var sjukt gott så jag tar resterna i matlåda imorgon. sen var det full fulle mot hockeyn jag racade med ellans pappa hela vägen dit och jag VANN; kanske för jag tog det lite mer seriöst haha vem vet . Första perioden av hockeyn sög pungråtta ingenting hände förutom att dregget bervid oss klappade händerna vid totalt fel tillfälle! sen vart det iallafall bättre spel men det vart ändå en förlust :( 3-4 till malmö. Nu ska jag sätta på andra avenyn och gör en fet kopp te och vänta på att marcus kommer hem från linköping. han har varit och kollat på linköping- st louis (bulans ny lag) självklart krossades linköping med hela 6-0 men det är ju klass skillnad på nhl och elitserien.


Jag hör av mig efter andra avenyn ;)

jobbjobb och åter jobb

nu sitter jag på jobbet har en halv timme kvar men jag är redan klar x) igår var en lååååååååååååång natt så jag har nästan inte sovit någonting alls eftersom jag började jobba 7 30 och ska egentligen jobba en halvtimme till men jag och ellan ska dra till hockeyn och sälja lite program.

På lördag blir det party för gocic och madde jag lär ju hinna fira båda två, annars blir jag ledsen i ögat..
Nu ska jag köra hem ta en kopp kaffe och sen iväg på hockeyn vi hörs vänner<3

28 september 2009

(:


Nu har Linn varit borta en heel vecka och det är en kvar :'( KOM HEM HJÄRTAT<3



nu sitter jag och lyssnar på Ted Gärdestad killen var ju för grym! " jag vill ha en egen måne jag vill åka till" fatta underbart det låter..
Gårdagen var ytterst bra först blev det pappas jobb och fixa lite men bilen mohahaa jävlades lite med pappas chef bergkvist också hahaha! muppen la in massa pantburkar i min bil så jag prydde hans nya motorcykel med dom sen ;) efter garage besöket blev det stan för att träffa määcki. Marcus ville lyxa till de sa han så vi drog till jensens och åt det var både gott och mysigt. Efter den goda maten träffade vi Elin och Madde på donken för att åka vidare till västerås hallen och kolla på vib-balrog. Det var förstta gången madde åkte med mig och hon skrek inte bra gjort av henne (Y) På matchen träffade vi gårdagens födelsedagsbarn gocic :) det slutatde iallafall 4-5 men det knude lika gärna blivit lika.
På kvällen var jag ute en sväng med madde<3


hittils idag har jag jobbat och ätit haha snart ska jag duscha sen ska jag iväg och kika på mackans träning och fippla med han nya fina ipod som han köpte igår :) all kärlek till honom!

27 september 2009

grattis Gocic<3

idag är det söndag vilket betyder snart en ny arbetsvecka. nu sitter jag och marcus och glor på reprisen av hockey kväll eler iaf han. snart blir det frukost sen bär det av till pappas jobb för att fixa lite med bilen ni ska veta hur glad jag är att jag har honom.. Senare blir det plocka svamp :D tjoohoo (;

- Grattis Gocic 18 år idag fan nästa helg blir det feeeest :D GRATTIS<3

puss och hej nu blir det en kopp gott kaffe :D:D:D

26 september 2009

tjenare :)
nu sitter jag och käkar med määcki efter en tuff dag och tittar på fotboll valencis mot atletico dom panga precis in 2-2 :).
drog till örebro för seriepremiär kl 16 var framme ca 17 taggade till tusen gick vi in på planen och efter första perioden ledde vi med 5-0 tjoflöjt vad bra vi vann tillslut med 14-0 vilket innebär SERIELEDNING- det var en jäkligt skön öppning på en spännande säsong. Määcki vann också fast bara med 9-2 men dom leder också sin serie hurra!! sen har vi fått nya tröjor nu jag klirra hem nr5 jag ville ha 18 lika som määcki men vi hade bara nummer till 17 :( sen var alla utom 5 förstora så jag fick 5 men jag är nöjd det är ett fint nummer :) På väg hem från matchen ville jag verkligen hem jag var så sjukt hungrig men nejdå så kul fick jag inte ha det. ca 200m ifrån avfarten till Hallsta fick vi stanna eftersom det var en krock och det hände kl 21 kl 22:30 fick vi åka då hade jag redan slutat vara hungrig :P det var tydligen 7 människor inblandade så jag hoppas ingen dog eller vart allvarligt skadad!


Imorgon vlir det nog skogen med marcus och plocka Svamp xO

SovGott sötnosar ;)

nu sitter jag och dricker kaffe och taggar till matchen ska ta och cykla iväg till samlingen om 30 min :)Var nyss på mediamarkt med mackan och hans pappa vi träffade morfar också:) vi köpte Lips tjohoo nu blir det sjunga av.

nu ska jag packa vi hörs efter vinsten ;)
- det skulle ju inte sitta fel om Linn kom hem nu :D:D snaret bara en vecka kvar ;)

Puss<3

Seriepremiär




nu sitter jnag med en handduk runt skallen och har precis badat mysigt (:


Om ett tag sak jag hämta upp min pojk och åka till media markt för han vill så gärna köpa en ipod han är rätt så goo för han lyssnar knappt på musik men hans orsak till att köpa en är "om man åker utomlands kan man kolla på film på den på planet" hahah som att han reser hela tiden.. På tal om resa så blir det kanske förhoppningsvis Serbien om ett par veckor Hoppas jag saknar baba och deda ju.








Går kvällen var skoj ellan kom som sagt hit vi pimpla lite vin sen drog vi till bussen as tidigt vi tog 21:12 bussen ner på stan eftersom vi skulle möta jessica och dom men alla nackdelar har fördelar så vi kom ju in gratis;D väl inne träffa vi mycket party människor Madde bland annat så sjukt skönt att umgår igen<3>




ooooooooooooooooooooooooooooooh idag är det seriepremiär mot Hovsta ifrån Örebro Vi ska krossa dom jag känner på mig att det blir vinst ingen sate ska iallafall komma förbi mig :) efter vinsten i örebro ska jag hem till min knutte vi ska se film och käka chips med dip vilket var hundra år sedan jag åt så jag ska äta tills jag kräks. Määcki har ju också åremiär idag mot petterberg så för dom finns inget annat än vinst! guuuuuuuud vad jag har saknat innebandyn men nu är det äntligen igång !!




www.ericaanderssson.blogspot.com hon vet mest av alla om det mest så det är bara fråga henne om ni har funderingar om någonting vad som helst ;)




Ha det sjukt bra (: btw det är ju Råby färger <3



25 september 2009



Nu sitter jag här och väntar på Ellan hon skulle bara in i en dusch sen kommer hon över och pimplar lite gott vin sen ska vi vidare och träffa Jessica hennes pojke och Sandra kul, sen ska vi in på Konrad!!!
idag har jag jobbat skulle egentligen ha jobbat till 13 men det blev 15 eftersom ica öppnade 12 och vi var tvungna att fixa alla tanter och gubbars inköp. Väl inne på ica var det djungelnslag som gällde DOM SLOGS ÖVER KÖTTFÄRS!! herregud säger jag bara. vanligtvis tar det 30 min att handla men idag stog jag i kön i 40 min kan man tänka sig vad glad jag var då. Väl hemma var det en 2min duch och sedan iväg till besiktningen, det blev inget körförbud bara ombesiktning det var nå fel på handbromsen och bakvagnen men det fixar min söta pappa på ett ögonkick och det är ju tur ! Efter besikningen käkade jag mackan och alex spicy sjukt gott eftersom jag inte hade ätit något under dagen för jag hade ju så underbart ingen rast. När jag och syrran kom hem fixade jag hennes frilla och hennes smink hon vart jätte söt :) Bra dag hittils synd bara att vissa människor inte förstår vad livet går ut på ;D
Nu jäklar äre PARTY!
Pusssssssss (;


tjohej nu sitter jag på jobbet skulle egentligen jobbar till13 men nu bli det till 15 sen blir det besiktning för hela slanten kl16 HOPPAS bilfan går igenom annars blir det tugnt utan bil :( det ska iallafall inte vara något litet fel så blir det fel så blir det ett STORT fel och det hoppas jag inte.
Idag ska mackan klippa sig Hurra! för han ser ut somett murveldjur i huvudet.

Idag fyller Sveddan år TJOhoochhej grattis vännen!!
Jessica Fyller också år och 18 år :D:D GRATTIS !!<3<3

nu ska jag steka vidare ;)

24 september 2009



tjeena


nu har jag precis ätit efter att ha jobbat 8-13 utan frukost, hade så sjukt ont i halsen imorse så det fick bli litelite vatten till frukost inte bra jag som alltid äter frulle. så när jag kliver ur bilen och börjar traska hemåt så får jag ett sms av mamma att maten är klar så jag rusade in med all min kraft. Snart ska jag lägga mig och vila en stund arbetsdagen är ju tyvärr inte slut 16-20 kvar jag ogillar deladtur! plus att hemtjänst kläderna är ju sjukt snygga och beväma ;O nej !
Fick ett meddelande från Linns pappa nyss haha då vart man lite chockad:P men han ville bara ha alex nummer fast man blir ju lite skrajsen ;D

Imorgon blir det party för Sveddan han blir 19 år ; fatta vad tiden går snabbt det var liksom inte länge sen jag var 13 och började på bäckbyskolan det var verkligen inte länge sen. Guud vad jag saknar den tiden när man var 13 år man behövde inte ens använda hjärnan till något det var ju underbart. att säga att man har förändrats sen den tiden stämmer nog inte inte för mig iallafall jag visste redan då vad min drivkraft var orättvisa jag gillar verkligen inte när folk blir orättvist behandlade. visst har man blivit mognare och mindre kaxig osv men drivkraften är densamma och kommer nog alltid vara.

Imorgon fyller jessica också år 18 grattis till henne också :)

puss hejs

23 september 2009

hockey :)

nu är nyhemkommen från hockeyn det var en mycket bra match slutade 2-0 till vik innan matchen sålde jag och ellan matchprogram vi sålde slut på alla med en kvart kvar hejja oss !!
matchen tillbringades med marcus, alle och ellan. skönt att få en ursäkt också det satt ju på sin plats.
innan matchen var jag på stan med alexandra vi handlade kläder x) jag köpte en tröja och en partytop :) hon köpte skor och en top sen vart det lite kaffe också innan det var dax att dra till
matchen.
jag skulle ha tränat också
men så var ju inte fallet hade för ont i halsen plus att den vart inställd.
nu sitter jag hos marcus och ser på fotboll på tv ska strax sova eftersom delade tur väntar imrgon. Dagen har iallafall varit kanon och Jag tar ingen skit ;)
ja saknar min linn
puss på sanningen <3

just live you life ;)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet hände inget speciellt där lika trevligt som vanligt.

Går kvällen bjöd på mycket skratt med mackan"Nötter" är han inte klockren :)?


Nu sitter jag och äter tonfisk sallad aaw ja när man äter tonfisk tänker man ju på limpan :( hon är bort rest två veckor till jag avlider.. När jag har ätit klart ska jag ta phuffen ner på stan och gå en sväng med min fina syster efter de ska jag vidare till Abb arena och sälja matchprogram Bäst för fisken att han inte är en pain in the as för då får han sig en omgång! Efter första perioden i hockeyn bär det av på innebandy träning kulkul men måste ta det lite lugnt hade ju feber senast igår kväll ;D


Jag fick precis ett sms av micki som frågade när ghana kvällen var på fredag vilket jag Totalt hade glömt (Y) - jag har mycket att göra i helgen Fira sved som blir 19 på fredagen HURRA! SERIEPREMIÄR på lördagen Fira Gocic som blir 18 på lördagen :)

får se om jag över lever till söndagen.


Imorgon blir det delad tur får se om jag hinner skriva något då :) men tills dess just live your life ;)

22 september 2009

ny start(;

Tjenare Bloggen (: - min nya avreaktionskälla.

idag vaknade jag runt 9 satt inne på msn och degade och väntade på att alle skulle logga in så jag kunde ta med mig honom ner på stan för en shopping runda. Det vart en mycket nice runda vi käkade Kebab som vanligt !:P Alle köpte chinos skjorta och en fin röd tröja mycket lyckat. själv köpte jag 3 par skot 2 stövlar och ett par vinter skor väldigt trevliga.. sen köpte jag 2 fina tröjor och 2 par strumpbyxor yesyes (:

ses :)