26 februari 2010



GE MIG SOMMAR !

vaknade klockan 7 imorse och var otroligt pigg så jag gick och åt frukost tog en promenad till djäknesolen och solade, mycket välbehövligt och skönt! var hemma kvart i 10 igen då sov marcus fortfarande så jag fixade lite med försäkringar och adress ändringar och grejer sen fick marcus välja mellan att städa eller åka hem hahah gissa vad han valde. Så nu sitter jag och tar en paus i städandet med lite sallad och en smörgås med tonfisk det gillar mirra också HAHA! klockan ett ska jag vandra ner till stan och säga farväl till linn som ska åka till kärleken i stockholm tur hon har billy med sig så hon inte blir helt ensam på tåget.

Sen kommer Emma Michelle och Lund hit innan vi drar på lagfest.

Underbar dag!

25 februari 2010

noll grader ute :D nu blir det sommar kläder!!!!

sverige förlorade igår, SKÖNT då kanske livet kan återgå till de normala. Pallar inge mer os nu!

Idag fylller världens bästa och finaste faster 40 år GRATTIS det är kul för det skiljer nästan på dagen exakt 20 år mellan mig och henne, sweet. fick sms av henne nyss att vi skulle få käk också perfekt eftersom jag börjar jobba kl 16 och behöver lite käk innan.

innan jag ska till faster sk ajag till systemet och shoppa till imorgon för då är det lagfest, innan lagfesten ska jag vinka av min lillalinn som ska till storstaden och träffa kärleken såsöta! sen kommer Emma och michelle vi ska färga och kanske slinga emmas hår kommmer bli skit bra! sen ska vi käka och då kommer mupparna och äter också hahah nicenice.



Marcus <3

23 februari 2010

dagen har varit super bra!

började med att skjutsa Sandra till jobbet min bil är så trög nu har avgasröret gått av så det låter som minst 70 lastbilar kommer brummande.. =(

klockan 12 gick jag ner till stan vid halv ett smsade jag roffe och frågade var han var då hade han försovit sig yaay ... blev till slut käk på gränden lasangne sjukt gott roffe var snäll och bjöd eftersom han kom så sent men jag får väl bjuda nästa gång. sen gick han och klippte sig och jag gick och shoppade hittade en as mysig tröja en klar blå huvtröja med dragkedja och en tunika och en jeans skjorta. köpte hårfärg också. vid 3 tog vi en kaffe sen gick jag hem och färgade håret det blev helt okej faktiskt. klockan fem åkte jag och hämtade sandra på jobbet sen åkte vi hem till marcus mamma eller ja det är ju faktiskt sandras mamma också men där träffade vi iallafall baba och deda mycket trevligt!!

kom nyss hem från träningen det var kul att träffa alla bruttor igen :)

Hörs då =D
heej

har inte skrivit på ett tag eftersom ja jobbat ca 35 h sen i fredags kväll.. :/ är liiite sliten kan man ju säga. men ledig idag iallafall och det ska bli sjukt skönt.
klockan är nio nu och jag har varit uppe sen 8 fast jag är ledig, duktig va? skikade iväg marcus till arlada med gocics farsa för att hämta baba och deda (marcus mormor och morfar från serbien) sjukt roligt att dom kommer dom är så snälla och gör så god mat!

strax ska jag skjuts grannen haha som för övrigt är marcus storesyster till hälla för hon ska jobba. Halv ett ska jag luncha med roffe ska bli kul var ju länge sen nu eftersom han har vari sjuk mycket. Sen blir det till systemet för att köpa alkoholfi champange till min syster som dom ska ge sin vän.

ikväll blir det förbi marcus och hejja på baba och deda sen vidare på träning däär sötemms väntar :D:D:D


måste dra, hör av mig sen ;)

18 februari 2010

friends of the heart

kom just att tänka på att när jag var i kyrkan när jag var yngre flera år sedan vilket jag var mycket så var det en kille som var där och föreläste han pratade om vänner. han sa att det fanns "friends of the heart and firends of the road" och det stämmer. jag har haft många friends of the road, dom har alla varit grymma vänner men människor blir olika med åren som min vän mathilda vi var alltid grymt bra vänner när vi var små ända upp till vi började gymnasiet när det kom mycket emellan och livet började se annorlunda ut..
jag har två friends of the heart och det är min Linn Kuivaniemi för jag vet att vad som än händer imorgon eller idag så kommer hon byr sig lika mycket om mig hon kommer att finnas därför mig precis som jag finns där för henne alltid mitt i natten om det skulle vara så.
och så har jag Elin Hansson hur mycket vi än glider ifrån varandra så hittar vi alltid tillbaka.



JAG ÄLSKAR ER<3

saknar Ghana !!!

ligger i sängen nu har precis kollat på en grym film. igår vann vi mot kumla med 6-4 NICE som fan-

kom precis på att snart är det ett år sen vi var i ghana... ligger och tänker på sos barnby. det var så otroligt vi var bara i barnbyn i 4 dagar ändå gick människorna rakt in i hjärtat. jag saknar dom så jävla mycket att det inte går att beskriva med ord. jag kommer ihåg kvällen när vi skulle ta farväl av alla, det var så känslosamt jag har aldrig i mitt liv sett så många människor gråta så mycket samtidigt..


på bilder är Debohra hon var så snäll man trodde först att hon var lärare i byn men hon var elev men hon var så vuxen av sig, det är så sjukt jag undrar verkligen hur hennes liv ser ut nu och hur det kommer se ut i framtiden..



det här är ifrån sista kvällen det var så sjukt mycket känslor, Emil och William var så klockrena , jag träffade dom för ett år sedan i fyra dagar och jag älskar dom av hela mitt hjärta! jag saknar allt!!

Ghana I'll be back <3 :,)

15 februari 2010

dagen

tjolahopp

introduktionen gick bara bra fick en as cool handledare eller vad man ska kalla honom. sista intron på onsdag sen kör jag själv på fredag känns helt okej faktiskt.

klockan två idag åkte jag och marcus med mirra till djur doktorn eftersom hon kissade blod som tur var var det inget fel utan eller var bara någon hinna det var fel på så hon fick kosttillskott tabletter. min plånbok däremot fick lida... 1130 kronor!!! nu får jag och mirra ela på kattmaten till den 25e :D hahaa..

Marcus har bestämt tv kvällen idag.. först sporten som är slut nu som tur är sen RAw och sen sverige pussas och kramas. Han är bestämd min lilla man! haha

imorgon ska jag på deligering men först ska jag och määäcki tvätta..sen är det träning som gäller, och träffa emmafemman trevlanstrevlans! ( www.emmaenvall.devote.se ) emmas blogg, mycket fin!


ha en grym kväll puss

länge sen

nu var det länge sen jag skrev igen, finns ju självklart förklaringar till de.
Jag har flyttat och fyllt 20 och varit allmänt upptagen med att jobba.

nu har jag fått en ny anställning på attento care hemtjänst viksäng gick första intro dagen i fredags det verkar jätte bra där och ikväll blir andra intro dagen. ska bli skönt att få schema istället för att gå på timme.

nu sitter jag och dricker kaffe om en stund ska jag köra sandra till hälla och efter de bär det av till djur doktorn med mirra :( hon har nog fått urinvägsinfektion.

igår var det alla hjärtans dag och jag hade det jätte mysigt med määcki <3

skriver snart ;) pussssss