21 april 2010

tjolahopp!!

idag blev en lång jobbdag 12-21.. men inledde dagen med en mysmorgon med määcki vi kollade på andra avenyn på datorn och möööös hur nice som helst !

jobbdagen började med att jobba12-14 sen möte 14-16 och efter det det vanliga kvällspasset med monica! jag och monica fick mycket beröm av chefen för att vi arbetar så bra tillsammans ska blir tråkigt att lämna henne och börja jobba natt=(..
Hände en rolig sak idag på jobbet faktiskt.
Jag och monica skulle gå till en kund som bor i en lägenhet i ett höghus och det finns 3 likadana höghus och vi har en annan kund i ett av det andra husen.. Så vi åker upp i hisen kliver ut knackar på och drar i handtaget så var det Låst och det tyckte ju vi var konstigt så ser vi att det är fel adress på dörren så då kutar vi ner för trappen till våningen under eftersom vi tror vi åkit för långt med hissen.. och gör samma sak på den dörren HAHAHAH men det var också fel eftersom vi var i fel hus!!!!!!!! HAHAHAHHHAHAHA vi är bäst!
--lär tilläggas att det var mycket roligare att vara med! ;)

Morgondagen bjuder på Jobb 16-21 och en lunchning med Roffe mycket trevligt hmm undra om det blir lasagne hahah internskämt så ingen fattar ändå något men kul ändå!

Hoppas det blir sol imorgon PUSSSS

-v-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar