26 mars 2010

neeeeeeeeervöös



JAAAAAAAAAAAAAAAAa !!!! vi vann igår 4-1 mot kumla jag spelade bara sista perioden eftersom jag jobbade.. tack vare min underbara kollega monica kunde jag åka tidigare, tusen tack till henne! Lyckades tydligen bli hatad av hela kumla publiken Puuurfekt!

usch är så nervös ska träffa min biologiska papppa för första gången om några timmar.. kommer nog gå bra tror jag.

ikväll blir det fest hos mig "carrofest" som emmma så fint kallar det eftersom jag bara kan festa varannan helg eftersom jag jobbar dom andra.. min syster och hennes gäng kommer också till min lya KUUUL!

min fina underbara katt hade tydligen varit dålig i magen på kvällen igår så hon hade så fint bajsa ner hela farmors fina över kast och en stor del till av sängen.. så gissa vem som har tväättstugen idag igen :)? jo, JaG! dax att hänga första lasset!

hörs sen då sötbloggen!

25 mars 2010

heeeej :D

vaknade av ett fint godmorgon sms mycket trevligt.
Jobbade till 21 igår sen drog marcus ut med grabbarna då åkte jag till roffe och glodde film vi säg en film och en psyko pojkvän och sen såg vi wallander vålnaden det var faktiskt bra.. mycket trevlig dag igår synd bara att roffe är så cp hela tiden fast det är klart skönt att känna sig normal för en gångskull. kul kväll anyway..

idag blir det handla och införskaffa en ny tvättkorg eftersom den andra gick sönder igår.. =( klockan ett ska jag sola med min bästa sen blir det jobb och toppen på berget blir match ikvälll

KOM IGEN RÅBY <3

puss och kram

24 mars 2010

tjolahej!

varit vake sen kvart i 7 eftersom jag har tvätt stugan och det var väl behövligt, ska gå ner och hämta sista tvätten om en kvart typ sen ska jag och min babe gymma och sen blir det lunch och iväg till jobbet vi har arbetsmöte idag så då måste jag vara på jobbet kl 2 istället för 4 *suck*.

imorgon ska jag sola med linnsan skönt! http://liiiinns.blogspot.com/



sen blir det till att städa lite och jobba på kvällen och direkt efter jobbet vidare mot Råby hallen för kval match två! nu tar vi dom!!!!!!!

puuussss of to tvättis!!

23 mars 2010

Heejhopp

precis kommit ur duschen efter en grym träning men dom allra bästa! jag fick spela forward sprang som en seg get och höll på att spy eftersom jag drog en spicy vid 7 och träningen började 8. Kanju säga att jag är as grym som forward,. huhu!

Började eftermiddagen med att möta roffe på stan vid halv 4 vi gick till kalle på spången och fikade fram till halv 7 typ då gick vi och åt spicy åt som en tog trodde inte ens jag var hungrig.. Det är sjukt hur snabbt tiden kan gå när man bara pratar, skönt att ha en vän som Roffe han är speciell. Efter spicyn sprang vi hem till mig och ja körde hem roffe sen direkt till träningen.


Imorgon ska jag och min sötnos tvätta kl 7 Mysigt faktiskt!! sen blir det gym och en snabb lunch sen iväg på APT (möte med jobbet) kl 14. Sen väntar jobb 16-21 och efter de Handlig.

Längtar till helgen!!

Pusssss
ojoj mycket bra uppslutning idag redan andra inlägget.

sitteroch dricker te mycket gott. precis varit hos mamma och ätit kollade igenom en massa gamla kläder också jag hittade en as cool jeans jacka och lite annat smått och gott.. efter maten åkte ja och marcus och lämmnade en stor sopsäck med kläder ill läkarmissonen duktiga vi är!



nu är det kvar på innebandyn och vi vann första matchen utav 3 med 7-2 match på torsdag och lördag KROSSA! btw jag har den bästa backkollegan mna kan tänka sig yesyes vi på bilden hhahah =)

har blekt håret lite nu eftersom det är vår och snart sommar :)

På fedag ska jag träffa min biologiska pappa för första gången spännande är mycket nervös! men det är väl kanske inte så konstigt..?

nu ska jag dra ner på stan och fika med roffe sen tänkte jag kolla lite på kläder hoppas jag hittar nå bra.
länge sen jag skrev nu men jag har jobbat som en tok och när jag inte har jobbat har jag städat och försökt vara med familj och vänner men jag ska bli bäättre på att uppdatera

idag är det jobb till 13 sen bär det av hem till mamma för att äta och hämta lite god chili det gillar vi starkt!!

på eftermiddagen blir det fika med Roffe trevlans! sen vidare mot solariet och träning kuuuul. Oj jo vad 17 vi är i kval nu så div 2 här kommer råby SE UPP!!

uppdaterar säkerligen ikväll måste börja skärpa mig..

off to work here we go <3 puss