22 januari 2010

tjenatjena
nu har jag blivit klar med alla kunder på jobbet väntar nu bara på min kollega så jag får pysa hemåt, Linn ska möta mig sen ska vi till lägenheten och ha filmkväll ;D

Lite dålig uppdatering eftersom jag verken har dator eller internet än.

Puss<3

20 januari 2010

sitter på jobbet nu 4 timmar kvar sen ska jag och marcus åka och handla lite sen kommer marcus pappa till lägenheten med köksbordet så ikväll blir vår första natt i lyan och vi ska ha linns vovve billsan också eftersom hon ska på allergidate hahha..

vill tacka Raffe för den as gryma 20-års presenten TACK<3

18 januari 2010

tjenis!
nu har jag handlat med mamma blev en del, bland annat mycket fina gris strumpor haha!
jag hoppade också in på jysk och köpte "ben" till sängen. nu ska jag till råbyhallen och umgås lite med emma mysigt ;) tänkte få med mig limpan också om hon inte har något för sig.


Länge sen jag träffade min BÄSTA nu- LINN DU KOMMER ALLTID VARA NUMMER 1 <3

pussen
Nu sitter jag på jobbet har en kund kvar slutar kl 17.. ska inte åka dit förrän om 45 min så det är ett tag kvar.

på min rast idag åkte jag och mmääcki och käkade max sen åkte vi till ludvigssons och hämtade mina nycklar och allt så nu är det bara att flytta SÅ JÄVLA NICE !!!!!

när jag slutar ska jag och mamma åka och handla saker tills jag fyller och storhandla så det tar väl sin tid. efter det ska jag till råbyhallen och träffa ems en stund jag ska ge henne bollarna eftersom jag inte ska träna imorgon jobbar ju delad tur 9-14 sen 17-22 nice.

nu ska jag försöka göra något vettigt typ städa lite på kontoret eller något!

Puuuuss

17 januari 2010

nu har jag precis kommit hem från att ha kollat in lägenheten den är ju sjukt fin allt är perfekt finns ingenting att klaga på! *UNDERBART
jag är lyckligast på jorden :D:D

nu håller mamma på att göra fläskfile MUMS så det blir lite käk innan jobbet. EFterjobbet blir det till att sova hos marcus, imorgon är det jobb 8-12 bara sjukt skönt! sen får vi se vad dagen bjudet på.

JAG ÄR GLAD!

puss<3
Snart ska jag iväg och titta på min lägenhet och litew möbler osv som jag ska köpa :) sen ikväll blir det jobb 16:30 -21:30 så lugn kväll iaf.

går dagen var bra vi såg på Elias konsert dom var grymma FUSION :D


Jag älskar diiig

Pusss<3

16 januari 2010

DAGEN - 16/1

Idag har jag haft match vi vann (så klart) råby - nora 12-0 inte så väldigt spännande match eftersom vi har bollen hela matchen verkligen HELA! Men stackars nora var ju bara 6 ute spelare stackrarna..

Efter matchen blev det Kebab med Bragge och Emma fast kebaben var inge vidare den var nog gammal. vi käkade vår kebab medans vi tittade på herrarnas match. I pausen gick jag och alle och köpte korv och bröd till kisken på Ica, det visade sig att dom hade tipspromenad på ica så vi gick den och fick 10an lotter självklart vann alle och inte jag PLUS att han tog en ny och bara vann och vann 6 jävla gånger i rad!! Efter herrarnas rysar match mot skogs som slutade med 8-7 till råby efter sudden åkte vi till bellevu för att kolla på marcus match det var inge att titta på men Svedberg och marcus gjorde iaf varsin kasse !! kul det eftersom matchen typ slutade 15-2 eller något år de hållet.

ikväll ska jag till SIgurdsgatan 25 med elin och alexandra och förhoppningsvis Sveddan :D vi ska titta på Elias som ska spela.

kommer bli en AWSOME kväll..



Imorgon ska jag ta med mig syster och marcus och titta på nya lyan :D

PUSS<3
det har hänt mycket på den tiden som jag inte bloggat :)



vi har typ vunnit alla matcher, och i fotbollen har vi slagit ihop oss med Ik franke.



jag har blivit brunett igen, fast jag ska nog bli blond igen till våren.



min underbara hund är inte längre med mig :'( RIP<3




Vi har bokat USA resa :D:D:D:D:D:D


annars har det mesta varit som vanligt jobbar som en toook!! tror jag vart ledig 2-3 dagar i år. Exakt två veckor tills jag blir 20 ska bli riktigt nice.ome n vecka får jag nycklarna till min lya så sjukt skönt livet leker.

PUSSS

15 januari 2010

länge sen - nu kör vi igen ;)

länge sen jag skrev nu eller ja, väldigt länge sen.

Snart börjar livet på riktig fyller 20 om 15 dagar och får lägenhet om 17 dagar kan det bli bättre ?

jag ska bli bättre på att uppdatera, det är ju ändå rätt kul att läsa senare i livet vad man skrev och gjorde hehe.

skriver snart! puss<3