06 juni 2010

jag och min skönahöna till syster kör en annan blogg under resan så från och med nu är det systrarnablom.blogspot.com som gäller =)

PEEEEEAAAACE <3

04 juni 2010

åh länge sen igen =(

tjenis

om 152 timmar lyfter planet mot NEW YORK dvs den 10 /6 0900 xD

GHHHA jag är så taggad till att åka vill bara bort tänke på annat ett tag.

igår var jag med min vänner hela långa dagen hade en super dag faktiskt firade mina tjejors student träffade roffe och hans vän och tog en cider vid kajen mysig!!

den här dagen började med en lång promenad med min älskling eftersom jag är handikappad och hon en katt så matchade vårt tempo varandra ganska väl men mysigt hade vi! Sen åkte jag till medimarkt för att spana efter en dataväska hittade en sjukt häfig den var lite som ett fodral bara svårt att förklara men fin var den och det är ju huvudsaken! köpte ett par hörlurar också mycket nice! efter shoppingturen åkte jag till min kära mamma och solade spelade yatzy och pratade Tror fan jag har den bästa familjen! idag var till och med min syster snäll mot mig ÖVERLYCKLIG =D
Halv åtta åkte jag och min syster för att klippa oss vilket var sjukt välbehövligt!!

Nu har jag precis städat huset (lägenheten haha*) ja, jag vet klockan är sisådär ett på natten men jag ska arbeta imorgon och eftersom jag måste sova till typ 3-4 då så satsar jag på en uppenatt nu så jag orkar imorgon natt.. rätt så skönt faktiskt jobbar fre,lör,sön.mån,tis natt dvs jag vaknar runt fyra på onsdag då har jag tvätt stugan och emma kommer och hjälper mig samtidigt som vi ska färga hennes hår och städa åt mina äckelfiskar! sen bär det av mot stan typ pitchers eller så sen klockan 05 00 morgonen efter så drar jag !!!!1 GAAALAAAA längtar!!!! usch nu har jag bara ord bajjsa en massa men bättre än ingenting- DET ÄR LITE SÅ JAG JOBBAR =) haha* tror jag fick in den där.

lite bilder från dom förbigångna dagarna

mirra.-v-

sis -v-

sooooooooooooooool!!!


PUSSSSSS